Els Capgrossos estrenen el 3 de 8

Completen la seva primera clàssica actuant en solitari a Teià

  • Cugat Comas i Fotos de Capgrossos
  • Dilluns, 11 Maig 2015 10:12

El 3 de 8 dels Capgrossos a Teià

El tancament de la Fira de Sant Ponç va ser diumenge al vespre el motiu pel qual els Capgrossos van tornar a Teià. Hi van actuar en solitari en una jornada positiva de saldo generós, tancada amb la primera clàssica de 8 de la temporada. El 3 de 8, estrenat en segona ronda, va ser el cromo més destacat de la jornada, coneguda la relació tempestuosa que els blaus tenen els darrers temps amb l'estructura. Amb un canvi al terç, dos, als quarts i un al quint –més un dos i l'aixecadora– els de Mataró han hagut de refer altra vegada el 3 però aquest 2015 l'estrena va ser positiva, amb un castell ben rodat i treballat. Abans havien ensenyat una bona torre de 7 i a posteriori van bastir el 4 de 8.

A Teià el 4 va oferir una cara molt millor que la que venia mostrant els darrers cops i això també és notícia. Els Capgrossos van poder tancar bones pinyes i a més d'estrenar el 3 van mostrar-se sòlids i progressius amb els altres dos. El que aparentment semblava un vespre "tonto" acaba carregant les piles de la colla, que va acabar amb dos pilars de 5.

A Gràcia, un esglaó més
Els Capgrossos actuen diumenge que ve a la Vila de Gràcia en una diada en la qual la colla vol pujar un esglaó més d'exigència i es planteja estrenar la torre de 8 amb folre. Tot dependrà dels assajos de la setmana però els plans de la colla impliquen anar estrenant castells de camí a l'Aniversari.