Rosa Garriga, l’equilibri

Mestra de Reiki Usui

  • Laura Arias / Anna Aluart
  • Dijous, 17 Octubre 2013 10:06

Perfils, rosa garriga

Rosa Garriga treballava en una empresa familiar. Era una fàbrica tèxtil. “Fèiem confecció, portava tot el tema de la producció però no em sentia realitzada”, confessa. Es prenia aquella feina com una eina que li permetia tirar endavant els seus dos fills i tenir un aixopluc però no era la seva professió. No s’hi volia dedicar sempre. El problema era que no sabia quin havia de ser el seu camí. “Jo no sabia què volia fer però sabia que no volia fer allò tota la vida”, especifica Garriga.

Un dia, va conèixer el Reiki gairebé per casualitat, a través d’un curs. “El primer que vaig pensar era que aquella penya estava fatal, que eren una colla d’il·luminats, però després d’això la meva mestra de Reiki em va iniciar i tot va canviar”, assegura Garriga. Després de conèixer aquesta tècnica energètica que permet als qui ho practiquen trobar l’equilibri, la vida de Rosa Garriga va començar a fer un tomb. “Va ser una experiència molt difícil d’explicar, qualsevol que treballi amb Reiki o hagi fet un curs m’entendrà, la iniciació és una cosa molt especial, vaig sentir que havia arribat a casa”, expressa Garriga.

Tant és així que mentre seguia treballant a l’empresa familiar, va estudiar especialitats mèdiques alternatives. Durant un temps va obrir una consulta en una habitació a casa de la seva mare. Finalment, i gràcies al suport dels seus familiars, Rosa Garriga va canviar de professió ara fa quinze anys i va muntar el seu propi negoci com a especialista en quiromassatge, drenatge limfàtic, reflexologia podal i massatge tibetà. També és mestra de Reiki Usui Tibetà, Reiki Karuna i Reiki Blanc. “Crec que va ser per necessitat ‘pura i dura’, no podia més, era com viure una esquizofrènia personal i laboral, no podia tenir dues feines tan incompatibles entre si”, recorda la mestra de Reiki.

Occidental és racional

“Molta gent està canviant la seva consciència, les prioritats”
En el seu centre, Garriga tracta cada dia amb persones que busquen alguna cosa més en el seu dia a dia. “Són gent que busca l’equilibri, estar bé, ja no en tenen prou amb tenir una casa, un cotxe i una nevera plena, van més enllà”, assegura. Considera que avui dia hi ha moltes persones que tenen inquietuds més profundes i que s’està despertant l’espiritualitat. “No és religiositat sinó estar en contacte amb tu mateix, amb la teva ànima”, especifica. Considera que l’home és per naturalesa un ésser espiritual i místic. “S’ha donat en totes les cultures, l’home prehistòric ja mirava el cel i a diferència d’orient, la cultura d’occident no ens ha permès desenvolupar-ho, és més científica, més racional”.

Apunts
Defineix-te
Compromesa, compromesa i compromesa.

Un llibre
El que estic escrivint jo de Reiki blanc.

Una pel·lícula
Qualsevol que provoqui a la persona un benestar, que faci vibrar, que sigui blanca.

Un viatge
A l’interior de cadascú.

Un professor de Reiki
El mestre Mikao Usui.

Un somni
No desitjar i estar en cada moment en el lloc que hagi d’estar.