Des del passat: un viatge en el temps

Elegància, bellesa i qualitat és el que es pot trobar a la nova botiga d’antiguitats situada al centre de la ciutat

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 30 Març 2017 15:13

Ciutat 2017, des del passatRecentment ha aixecat persianes 'Des del passat', una botiga de mobles i objectes antics d’alta qualitat i bellesa. L’establiment, situat al Carrer Sant Cristòfor de Mataró, ofereix un viatge en el temps amb un ampli ventall d’antiguitats a disposició del comprador: des de mobles antics, làmpades, objectes de decoració, vaixelles d’alta qualitat, i molts altres productes.
L’espai que antigament havia estat una fruiteria, posteriorment papereria i que, fins fa poc, acollia la botiga de l’Artijoc, ara passa a oferir mobles i objectes plens de valor que ofereixen un viatge en el temps mantenint l’essència de les cases antigues.

Si vol vendre antiguitats es pot rebre la visita del taxador de Des del passat, saber-ne el valor material i, en cas que ho desitgi, vendre’l.

La compra d’antiguitats

Aquest especial establiment, a més de vendre, també compra objectes i mobles antics a particulars. Qualsevol persona que vulgui vendre les seves antiguitats pot rebre la visita del taxador de Des del passat, saber-ne el valor material i, en cas que ho desitgi, vendre’l.

Ciutat 2017, des del passat
Aposta per l’elegància
Caracteritzat per l’elegància, aquesta és la segona botiga d’antiguitats que obren els seus propietaris. Moc és el seu primer negoci, situat al barri del Pla d’En Boet. Des de fa 5 anys posa a disposició dels compradors un ampli ventall de productes antics d’alta qualitat i ara amplien el negoci apostant per posar un establiment al centre de la ciutat. Amb la nova botiga que han obert busquen oferir un espai diferent que traslladi en el temps amb els seus productes elegants i únics.