Uñó: l'excel·lència dels millors dolços

La Pastisseria Uñó és de tota la vida un referent en mones de Pasqua, bombons i pastisseria

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 31 Març 2017 10:15

Especials 2017, claudi uñoNo hi ha cap obrador a Mataró comparable al de la Pastisseria Uñó. Els mataronins saben de les excel·lències d'aquest establiment històric però pocs coneixen el detall del que hi passa a la rerebotiga, on un equip de vuit professionals liderat pel mestre pastisser Claudi Uñó treballa sis dies a la setmana, si cal també de matinada, per tenir a punt tots els productes de primera qualitat.

Tot, absolutament tot, es fa a l'obrador. Des de la pasta de te als pastissos, la rebosteria o tot el relacionat amb la xocolata. Òbviament setmanes com aquesta, a les portes de Setmana Santa, són dies de màxima activitat a l'obrador.

El gran secret és l'obrador propi de xocolata d'una altíssima qualitat

El mateix Claudi Uñó lidera i supervisa la feina que fa l'equip, que elabora tots els productes seguint el criteri de l'excel·lència en ingredients, procés i presentació. L'olor de xocolata de l'obrador és deliciosa i les figures de la Ladybug o la Patrulla Canina comparteixen procés amb les mones amb motius mataronins, com les dels Gegants o la nova tendència de crear figures a partir d'ous i pilotes de xocolata.

Des d'encàrrecs personalitzats a d'altres tradicionals d'any a any, l'obrador de la pastisseria és on els gustos dels mataronins prenen forma dolça. Un laboratori per als sentits. El secret de l'èxit.  

PASTISSERIA UÑÓ
La Riera, 84-85. 08302 - MATARÓ
Tl. 93 755 25 40
www.pastisseriauño.com