El Ca Rosa, un espai de calma per a la teva mascota

L'objectiu d'El Ca Rosa és oferir al teu animal de companyia el major benestar, des de la passió i professionalitat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 03 Maig 2019 09:47

Especials 2017/2019, el ca rosa

El Ca Rosa es defineix com "L'espai de calma que les mascotes i els seus acompanyants necessiten". I si entres al seu centre, entendràs el perquè. Tot i treballar amb mascotes, el silenci i la tranquil·litat regnen en l'ambient. Els seus serveis i l'amor i professionalitat amb què tracten els animals fa que sigui molt més que un centre d'estètica i perruqueria canina. Es tracta d'un centre de teràpies i formació holística.


La seva experiència, fent camí cap als gairebé 30 anys a la professió, ha permès al centre descobrir les veritables expectatives que els animals de companyia dipositen en la seva feina. "Satisfer les necessitats dels animals és un repte constant que assolim des de la passió i amb la responsabilitat que sentim per aquesta magnífica oportunitat que ens brinden", expliquen des del centre. I és que els professionals d'El Ca Rosa prioritzen per sobre de tot el benestar de la teva mascota.

Especials 2017/2019, el ca rosa

Justament, el que fa especial El Ca Rosa és que no es tracta d'un establiment més per a les mascotes, sinó d'un espai innovador amb tractaments destacats que proporcionaran el major benestar al teu animal de companyia. La formació en veterinària (ATV) i perruqueria canina, adequadament complementada amb les eines terapèutiques més innovadores i amb suport sempre de l'àrea de comunicació animal, els permeten oferir una atenció holística de qualitat que inclou diferents tractaments de reiki, Flors de bach, shambala, comunicació animal (ésser x ésser), doules de l'ànima.

A El Ca Rosa hi tenen una extensa carta de serveis. Des de tallers de formació en teràpies naturals com acupuntura, moxibustió i olis essencials, fins a serveis de cangur i recollida a domicili en horari de botiga (de 9 a 13 h i 16 a 20 h).

Especials 2017/2019, el ca rosa

Servei integral de perruqueria

La perruqueria tampoc és un servei comú, sinó que té un valor afegit. Comença amb l'acollida, fomentant l'adaptació, el contacte i la interacció, respectant sempre el ritme de l'animal. Després, s'analitza l'animal prioritzant l'estat de salut de la pell, com la hidratació i l'elasticitat. A diferència del tall i el rentat habituals, a més, a El Ca Rosa ofereixen tractaments amb productes holístics (de la reconeguda marca Iv San Bernard), argiles i exfoliants, sense cap mena de sobrecost. Només amb el que dediquen a la mascota (150 minuts) ja deixa clar que no és un mer rentat, sinó un servei integral per obtenir el màxim benefici a un preu molt competitiu amb pressupostos personalitzats.

Especials 2017/2019, el ca rosa

Visita l'espai

Els serveis de Ca Rosa s'han de reservar amb una setmana d'antelació. A més, al centre disposa d'un munt de productes d'alta qualitat, des de pinso fins a productes de bellesa, perquè les vostres mascotes estiguin 100% cuidades.
Allà hi trobareu la Marga Redondo, ATV i perruquera canina (a la fotografia), sempre a la vostra disposició.

Especials 2017/2019, el ca rosa