Gran paper del Raúl Hernández del Doctore Bike a la Titan Desert

El ciclista mataroní va acabar en 57è lloc

Titan Desert 2015

El passat dia 2 de maig va acabar a Madrid la 10 edició de la Titan Desert, una de les curses ciclistes més dures del món on va participar per 9è cop l’equip de la botiga del Doctore Bike. El ciclista més destacat del conjunt mataroní va tornar a ser Raül Hernández que va acabar la prova en 57è lloc amb un temps de 27 hores 46 minuts i 47 segons a cinc hores del guanyador de la prova que va ser Diego Alejandro Tamayo.

18è lloc a l’etapa d’orientació

Un cop més el ciclista mataroní va estar competint amb els millors i hem de destacar el seu 18è lloc a l’etapa d’orientació. Tota una fita per a aquest ciclista, guanyador de quatre etapes de la prova en edicions anteriors, que després de recórrer 100 km en bicicleta a la tarda es dedica a arreglar les bicicletes dels participants.

La millor botiga de l’estat

Un cop més la botiga Doctore Bike ha donat assistència mecànica a molts dels participants d’aquesta prova, fent fins a 400 intervencions en bicicletes i reparant 4 quadres de carboni in situ amb taller mòbil, una de les novetats d’aquest any de la botiga mataronina, sent l’única botiga espanyola que oferia aquest servei. I és que la botiga del Doctore Bike està considerada com la millor botiga de tot l’estat de bicicletes de competició.