Derrota en l'últim instant del sènior femení del Futsal Aliança Mataró

El sènior masculí va descansar el cap de setmana passat

Futsal Aliança Mataró - Torrent

El Futsal Aliança Mataró femení va disputar un partit molt emocionant fins a l'últim segon a la pista del FS Castelldefels. Les noies de Nicky Dedeu van fer una remuntada espectacular, però, en l'últim minut van deixar escapar els 3 punts.

El Castelldefels va començar dominant el partit amb un gol matiner al minut dos (1-0). Les visitants no es trobaven còmodes a pista i això es va notar en el marcador, ja que minuts més tard les locals ampliaven la diferència amb dos gols més (3-0). Però abans d'arribar al descans, Meritxell obria la llauna per a les de Mataró (3-1), mantenint les esperances en l'equip visitant.

A la represa el Futsal va sortir molt endollat, molt agressiu en defensa i generant diverses ocasions de gol amb joc. Primer Meritxell al minut 25 i després Anna Munné al 33 empataven el matx, augmentant la moral de les mataronines i generant molts dubtes al Castelldefels (3-3). Els dos equips volien la victòria per sumar tres importants punts. En un servei de banda, Maria Espinar convertia el 3-4, avançant les de Mataró en el marcador quan restaven només 5 minuts per acabar. Davant aquest escenari, les locals van passar a utilitzar la portera jugadora. Les de Mataró hi van fer front durant 4 minuts que es van fer eterns, però l'empat va arribar quan faltaven 40 segons pel xiulet final. I no va acabar aquí. En els últims segons, les mataronines despistades van regalar una pilota centrada a les locals que amb un potent xut exterior van sumar el definitiu 5-4.

Tot i la derrota, l'equip segueix fora del descens amb dos punts de marge. La pròxima setmana el CD Concòrdia visitarà el pavelló Teresa Maria Roca.

Castelldefels 5 - 4 Futsal Aliança Mataró

Jugadores: Naima, Cayuela, Irene, Cris, Munné (1), Núria, Rius, Aina, Geraldine, Ariadna i Meritxell (2).