El Futsal Mataró assoleix una fita històrica en el futbol sala català

La temporada pròxima tindrà quatre equips en categoria estatal: el sènior femení i el sènior A, sènior B i juvenil en categoria masculina

20200601FS_QuatreequipsaEstatal

El Futsal Mataró ha aconseguit una fita històrica dintre del futbol sala català, ja que, situa a quatre equips en categoria estatal per a la temporada 2020-21, després que el passat 27 de maig la junta directiva de la FCF donés com a vàlids els ascensos que venien donats al Pla de Competició.

Aquests equips són el Futsal Aliança sènior femení a 2a Divisió Nacional, el sènior A masculí a 2a Divisió B i el Futsal Inlingua juvenil a Divisió d’Honor, que ja els hi tenia aquesta temporada passada, i el Futsal Avícola Vinyals, el sènior B masculí, que puja a 3a Divisió. El Futsal Mataró Avícola Vinyals, en el moment de l'aturada de les competicions, era líder del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana amb 41 punts, per davant del Rubí (40), Montcada (29) i Sant Cugat (28).

El sènior A femení ocupava la 13a plaça del grup 2n de la 2a Divisió Estatal i el juvenil masculí era 8è en el grup 3r de la Divisió d'Honor Estatal, i mantindran la seva categoria la temporada pròxima.

El sènior A masculí era 2n del grup 3 de la 2a Divisió B Estatal, a un sol punt del líder que eraa l'Hospitalet, i encara està pendent de jugar el "play-off" d'ascens i podria pujar a 2a Divisió A.

Aquesta històrica fita converteix el Futsal Mataró en l’únic club de Catalunya amb 4 equips competint a categories nacionals, donant més valor i consolidant el projecte esportiu de l’entitat, que actualment consta de 35 equips i 400 esportistes.