La Sirena CNM cau per quarta vegada seguida davant el Sant Andreu

L'equip mataroní ha arribat a perdre per 6-1, però ho ha acabat fent per la mínima (8-7)

Dèiem a la prèvia que sembla que el CN Sant Andreu ha pres la mida a l'equip de La Sirena CNM, i el dijous al vespre es va confirmar aquest fet, ja que l'equip barceloní ha superat per quarta vegada consecutiva l'equip mataroní.

180504Wa_SantAndreuCNM

Tal com havia passat a la Copa de la Reina, l'equip de Javi Aznar ha sortit molt mentalitzat, amb una gran defensa que ha fet inútils els intents de les jugadores mataronines i al final del primer quart dominava per 2-0.

I aquesta tònica s'ha allargat fins ben avançat el tercer quart, ja que després del 2-1, l'equip local ha encadenat quatre gols per posar el marcador, ja avançat el tercer quart en un contundent 6-1, amb les jugadores estrangeres de l'equip andreuenc marcant la diferència.

Aleshores, i tal com està passant en molts partits aquesta temporada -recordem la semifinal de la Copa LEN i la citada eliminatòria de la Copa de la Reina-, l'equip de Florin Bonca ha reaccionat. I quan ho tenia tot perdut ha estat quan ha començat a donar el millor. Sota l'empenta i la capacitat golejadora d'Helena Lloret, La Sirena ha fet un parcial final de 0-3, per acabar posant la por al cos de l'equip local que, de tota manera, ha acabat fent-se amb el primer duel de la semifinal. Dues superioritats no aprofitades per La Sirena, en els darrers minuts, van impedir que es consumés la remuntada.

Dissabte a les 18 hores al Complex Joan Serra tindrem el segon capítol, que esperem que no sigui l'últim per a La Sirena CNM.

CN SANT ANDREU 8-7 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SANT ANDREU: Elena Sànchez, Alys Williams (1), Mireia Guiralt (1), Sílvia Morell, Ruth Ariño, Danijela Jackovich (2), Brigitte Sleeking (4), Helena Dalmases, Paula Crespi i Alejandra Aznar.
LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Laura Vicente, Marina Zablith (1), Helena Lloret (4), Claudia Abad, Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Liana Dance, Ema Carevic, Carla Graupera.
PARCIALS: 2-0, 2-1, 3-3, 1-3