Avui divendres es juga un altre La Sirena CNM - CN Sabadell

Els dos equips es troben en els quarts de final de la Copa de la Reina a Sant Feliu de Llobregat

Avui a la tarda (16:35 hores) es troben altra vegada els equips de La Sirena CN Mataró i CN Sabadell. Serà en els quarts de final de la Copa de la Reina que es disputa a Sant Feliu de Llobregat.

Waterpolo La Sirena CNM - CN Sabadell

Aquesta és l'única competició estatal en la qual l'equip mataroní va poder derrotar ja fa tres anys l'equip sabadellenc, i a més ho va fer a casa seva en la final per aconseguir un dels dos grans títols que té al seu palmarès.

En l'historial de l'equip mataroní a part d'aquest títol de l'any 2016, trobem tres subcampionats en els anys 2010, 2014, i 2017. En les altres participacions va caure una vegada en semifinals i en sis ocasions en quarts de final, entre elles l'any passat quan va perdre davant el CN Sant Andreu per 8-11.

Ara, vist com ha anat la temporada fins ara, seria una gran sorpresa que l'equip de Maria Zablith pogués derrotar a les noies del Sabadell, que fins ara han guanyat tots els partits aquesta temporada, inclosos els dos de lliga contra La Sirena per 15-6 a Sabadell i per 8-12 a Mataró i el de la Supercopa a Sabadell per 16-9.

Però bé, s'ha d'anar a lluitar i de ben segur les jugadores s'hi deixaran la pell.

El quadre del torneig

QF1  Terrassa - Mediterrani, 15 hores
QF2  Sabadell - LA SIRENA CNM, 16:35 hores

QF3 Zaragoza - Rubí, 18:10 hores
QF4 Sant Feliu - Sant Andreu, 19:45 hores

El dissabte a les 11:30 hores i a les 13 hores es jugaran les semifinals

El diumenge a les 13 hores tindrà lloc la gran final.