La Sirena CNM guanya el "Medi" i li pren el tercer lloc

Ha guanyat a Sants per la mínima en un partit important i d'alta tensió

Waterpolo La Sirena CNM - Mediterrani

La Sirena CNM es jugava avui a Sants a la piscina del “Medi” les possibilitat d'obtenir la tercera plaça de la fase regular. Una derrota l’hauria deixat molt complicada, però l’equip de Marina Zablith ha fet un bon partit, i ha sumat tres punts que li donen ja aquesta tercera plaça, que queda molt a l’abast per al final de competició.

Inici frenètic

El partit ha començat molt bé amb gol de la boia Brigitta Games i de seguida Clara Cambray ha fet el segon, però dos gols de Clara Espar, un de penal, i un de Toha, en superioritat, han capgirat el marcador. De nou Games, fent mal a la boia, ha igualat, i, després de defensar una inferioritat, Helena Lloret ha marcat quasi sobre el temps per tancar un espectacular primer quart en avantatge.

El segon quart ha començat amb penal fallat per Lloret. I després s’ha entrat en intercanvi de gols, tancat aquesta vegada pel “Medi” prop del final amb el 5-6, després que Vicente hagués fallat un altre penal.

Final d'alta tensió

Després del descans llarg, Games i Lloret han obert la diferència fins els tres gols. Però han replicat les locals amb dos gols. Ha continuat l’intercanvi de gols i s’ha tancat el tercer quart amb 8-9.

L’últim quart ha començat amb molta tensió, recordant l'empat a 9 del partit de Mataró, que feia que un empat ja li anés bé a l'equip local, que hauria mantingut la diferència de tres punts a la classificació.
Els dos equips s’han començat a centrar en defensa, als atacs els costava pensar i tampoc aprofitaven les superioritats. Fins que Laura Vicente ha aprofitat l’última per sentenciar el partit dintre del darrer minut. El gol d’Espar faltant 10 segons ja ha estat testimonial.

CE MEDITERRANI 9-10 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CNM: Gaby Stone i Júlia Àvila porteres, Laura Vicente (2), Helena Lloret (3), Lea Bachelier (1), Brigitta Games (3), Marta Bach, Audrey Daule, Clara Cambray (1), Cristina Nogué, Carla Graupera, Carla Martín, Júlia Soler.
PARCIALS: 3-4, 2-2, 3-3, 1-1