El primer Brewpub del Maresme

L'Stroom Bier, ubicat en un local de 450 metres quadrats està consagrat a l'elaboració i tast de cervesa.

  • Cugat Comas // Fotos: Daniel Ferrer
  • Divendres, 08 Juny 2018 00:00

Especials 2017/2018, tot a taula-strombierEncara no fa un any que va obrir però el boca-orella ja ha convertit l'Stroom Bier en un secret compartit per molts maresmencs, sobretot entre els amants de la cervesa artesana. Just darrere els Jutjats de Mataró hi trobem aquest autèntic temple de la cultura cervesera on podem degustar la cervesa a doll de fins a 15 sortidors diferents.
Hi trobarem algunes de les referències més buscades entre aquest món de les artesanes i ens hi podem deixar aconsellar segons gustos per tal de trobar la cervesa més adient per cada moment.

L'Stroom Bier és el primer Brewpub del Maresme en un local de 450 metres quadrats consagrat a l'elaboració i tast de cervesa.

En Modesto és l'ànima d'aquest local ideal on estar-se, descobrir noves cerveses i que també manté una programació de música en viu dos divendres al mes. 

Especials 2017/2018, tot a taula-strombier

Més de 200 cerveses punxades
Al llarg dels seus primers mesos, el primer Brewpub maresmenc ha punxat fins a 200 cerveses diferents. De diferents estils i procedències, el seu és un client que li agrada tastar gustos i marques noves gràcies als seus sortidors. Pilsners, IPA, Brown Ale, Imperial Stout... tots els estils tenen cabuda i no repeteixen en l'oferta del gran temple maresmenc de les cerveses artesanes.

Especials 2017/2018, tot a taula-strombier
ELABORACIÓ PRÒPIA
El 15 de juny els clients de l'Stroom Bier tenen una cita amb la primera cervesa feta al local, en un dels tres fermentadors. Una cervesa exclusiva per un dia molt especial.

Especials 2017/2018, tot a taula-strombierUna aposta per la cuina basca
•Per menjar:
a l'Stroom Bier hi trobem l'acompanyament perfecte per fer les nostres cerveses, en forma d'entrepans, plats, tapes o racions.
•Aposta basca: De la mà d'en Patxi, el nou cuiner, el local es vol posicionar com la referència en cuina basca a Mataró, apostant per una cuina molt més gustosa que no pas vistosa.
•Menú del dia: Podem dinar-hi a un preu molt assequible 10,60 euros amb plats de primera qualitat. No quedarem amb gana.
•Ideal per a grups: L'Stroom Bier és ampli i es revela com un local ideal per a sopars de grups on estar-se còmodament assegut, en un local acollidor amb decoració de taverna.
•Horari: Obert de dilluns a dissabte de 9:30h a 16h i de dimecres a dissabte de 19h a 1h.