Tots els alumnes de l’escola Marta Mata començaran el curs al nou edifici

Al setembre es van traslladar els alumnes d’infantil, ara és el torn de primària

  • Berta Seijo
  • Dimarts, 23 Juliol 2013 11:18

Marta Mata

L’alcalde, Joan Mora, ha visitat aquest matí les obres ja finalitzades de la segona fase de l’escola Marta Mata. Els treballs es van iniciar el maig de 2012 i s’han fet en dues fases: a la primera es va construir l’edifici destinat als alumnes d’infantil (P3-P5) i a la segona, que ara ha acabat, s’hi ubicaran els de primària.

L’escola Marta Mata va començar a funcionar el setembre de 2007, instal·lada de manera provisional a l’edifici del centre educatiu Antonio Machado, que en aquell moment tenia espais disponibles. A l’octubre d’aquell mateix any, la Taula mixta de planificació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Mataró van acordar la construcció del nou edifici.

El 2011 es van haver d’habilitar nous espais dins l’edifici de l’escola Antonio Machado per poder allotjar la totalitat d’alumnes dels dos centres. El setembre de 2012 els alumnes d'infantil es van traslladar a les noves instal·lacions de l’escola Marta Mata mentre que els alumnes de primària van continuar compartint espais amb l’escola Antonio Machado. En aquests moments s’està procedint al trasllat del mobiliari de primària al seu espai definitiu per tal que tot l’alumnat de l’escola Marta Mata pugui començar el curs a l’edifici corresponent.