L’antic parvulari del Menéndez i Pelayo serà un local educatiu privat

El Ple aprova el concurs per concessionar l’espai, tancat des de fa una dècada

  • Redacció
  • Dimecres, 09 abril 2014 16:31

menendez nuñez

El Ple va aprovar convocar el concurs per a la concessió demanial de l’edifici de l’antic parvulari de l’escola Menéndez y Pelayo situat al carrer de Pedro Antonio de Alarcón, 27, que fa cantonada amb el carrer d’Enric Prat de la Riba. L’objectiu del concurs és que un operador privat torni a posar en ús aquest equipament de titularitat municipal, que està en desús des de fa uns 10 anys i que, per les seves característiques, va ser descartat per la Generalitat i l’Ajuntament com a escola pública en la planificació escolar.
El concurs preveu que a l’edifici, que té uns 500 m2 distribuïts en dues plantes (incloent-hi vestíbul, aules, pati, porxos i banys), s’hi continuïn desenvolupant activitats de caràcter educatiu.

Crítiques a la “privatització”

El concurs per concessionar l’antic parvulari va prosperar amb els vots a favor del govern de CiU i el PP i PxC i els vots en contra de l’oposició d’esquerres, PSC, ICV-EUiA i la CUP. Aquests grups es van mostrar contraris a la “privatització d’un equipament públic” i el PSC va recordar la proposta de convertir-lo en “la casa del català” sent seu del CNL.