El Camí del Mig podria iniciar el curs sense servei de menjador

L’any passat els mestres van assumir el monitoratge de forma interina

  • Redacció
  • Dimarts, 02 Setembre 2014 11:46

Camí del Mig

El proper dia 15 arrenca el curs escolar i ho podria fer sense el servei de menjador a l’escola Camí del Mig. Els pares d’aquest centre han fet pública la situació que arrela en la fallida econòmica de l’antiga AMPA, actualment dissolta, que impedia la contractació de monitoratge pel servei de menjador escolar. De forma interina, durant el curs passat van ser els propis mestres els que van assumir el servei deixant clar que ho feien per un sol curs. Els pares es mostren indignats amb el Departament i consideren que no s’ha volgut solventar la situació durant el curs passat.

Els pares denuncien que “és responsabilitat de l’Administració oferir o si més no possibilitar un servei que té una mitjana de 70 usuaris però que, alguns dies, arriba a atendre fins a 120 infants i que d’aquests, 49 alumnes disposen d’una beca oficial”. Els progenitors asseguren que no es pot prescindir del servei per la necessitat de conciliació de la vida familiar i laboral de les 300 famílies que hi ha a l’escola i perquè és un servei que compleix una funció social en el cas dels 49 becats. “És absurd que, disposant d’unes instal·lacions de cuina i menjador perfectament equipades, no puguin fer cap servei als membres de la comunitat educativa que ho necessitin”, denuncien.

Els pares es concentraran en el Ple Municipal i esperen que amb la interlocució de l’Ajuntament es pugui resoldre la situació abans de l’inici del nou curs escolar.