L’Ajuntament vol equiparar els preus dels casals d’estiu d’educació especial amb la resta d’oferta

La intenció és reduir progressivament les quotes de les activitats perquè la diferència de preu amb les activitats ordinàries sigui menor

  • Redacció
  • Dijous, 19 Maig 2016 12:18

Ple de Maig

L’Ajuntament iniciarà un estudi de les necessitats i dels recursos dedicats als casals d’estiu que s’organitzen a les Escoles d’Educació Especial per mirar d’incorporar una disminució progressiva de la quota a les famílies que els utilitzen per equiparar-los amb la resta de casals d’estiu que s’ofereixen a la ciutat.

Així ho va aprovar el Ple municipal, arran d’una esmena a la totalitat que CiU I PSC van presentar al text inicial de la CUP. Així, amb l’anàlisi del sector, es calcula que la disminució de la quota podria iniciar-se a partir dels casals d’estiu del 2016 a través del procediment administratiu més adient per aquesta finalitat.

Una decisió lògica ja que, tot i que l’Ajuntament de Mataró fixa una quota maxima de 180 euros per a les quatre setmanes que duren les activitats en el lleure d’infants i adolescents, les escoles d’d’Educació Especial de Mataró, l’Arboç i les Aigües, no s’hi poden acollir perquè reben altres tipus de subvencions per a organitzar les seves activitats i perquè tenen altres característiques.

Amb l’estudi I les posteriors accions, l’Ajuntament vol reduir la diferència que hi ha entre les quotes dels casals d’estiu que organitzen les escoles ordinaries i les d’educació especial.