Un grup d'alumnes del Tecnocampus davant un projecte real de màrqueting

Promocionen l'empresa Eresmarketing i asseguren que la col·laboració 'no deixarà indiferent ningú'

  • Mireia Camacho
  • Dimarts, 27 Febrer 2018 11:03

Projecte EresMarketing

Un grup d'estudiants del Tecnocampus ha organitzat un acte el pròxim dimecres 28 de febrer amb l'objectiu de fer campanya per a l'empresa Eresmarketing. Aquesta es dedica principalment a l'automatització del màrqueting, és a dir, prepara automàticament continguts que atrauen el públic i els publica a les xarxes socials afavorint el nombre de vendes.

El punt principal de la campanya serà un esdeveniment que es durà a terme el dia 28 de febrer a les sales Burriac i Laia L'Arquera de 18 h a 20 h. A l'acte hi participarà com a ponent el fundador d'Eresmarketing, Josep-Lluis de Gabriel, qui explicarà el funcionament i els avantatges de l'automatització del màrqueting.
Projecte EresMarketing

Integració de projectes reals al món universitari

L'esdeveniment forma part de l'assignatura de 'Disseny i execució d'una campanya de màrqueting' impartida per la professora Thibisay Gonzalez Coromo, que juntament amb l'aposta per la integració en el món universitari de l'empresa, posen al grup d'alumnes format per Antoni Ávila Hernández, Neus Moreno López, Santiago Aguilar Durán, Francesc Molina March, Blanca Pérez Martínez, Jordina Sánchez Serras i Alex Rodríguez Barragán.