Bote: “No ens passarem el dia queixant-nos de l’herència de CiU”

El candidat socialista posa la Festa al Cel d’exemple de la solvència econòmica local

  • Redacció
  • Divendres, 27 Febrer 2015 11:01

Bote PSC

El candidat socialista a l’alcaldia de Mataró David Bote ha sortit al pas de les declaracions del seu rival convergent Quim Fernàndez en l’inici oficiós de la pre-campanya electoral. Si Fernàndez es va queixar de “com” havien trobat l’Ajuntament, ara Bote assegura que “no ens passarem els dies a l’alcaldia queixant-nos de l’herència rebuda de CiU”. Per l’alcaldable “ni abans el PSC ho va fer tot malament ni ara CiU ho està fent tot tan bé”.

Per David Bote, les declaracions del candidat de CiU obeeixen més a “la falta d’acció del govern actual de l’alcalde Mora que ha treballat aquests darrers anys sense full de ruta ni un projecte clar, i ara han de recórrer a l’excusa de l’herència rebuda per amagar que no tenen cap projecte per la ciutat”

“Quan ha convingut han sortit molts diners”

David Bote, a més, també recorda l’elevat deute que té amb la ciutat de Mataró el govern d’Artur Mas, especialment en matèria educativa, sanitat i serveis socials. Pel candidat del PSC la prova de la falta de projecte de ciutat de CiU és que “quan ha convingut han sortit diners i molts. La festa del cel ha tingut un cost que pot ratllar els nou-cents mil euros o ara a corre cuita surten diners per fer inversions”.