Ciutadans ja té alcaldable a Mataró: Xavier Caravaca

És exmilitant socialista i economista

  • Redacció
  • Dimarts, 10 Març 2015 10:16

Xavier Caravaca, candidat de Cs

Ciutadans ha escollit Xavier Caravaca com a candidat a l’alcaldia de la ciutat. Caravaca ha defensat com a “innovador i regenerador” el projecte del seu partit i ha assegurat que treballarà per fer de l’ajuntament “una institució que vetlli pel benestar de tots els mataronins intentant proporcionar solucions als seus principals problemes”. Xavier Caravaca és economista i fins ara no ha ocupat càrrecs representatius en la política local.

Sí que havia estat militant del PSC. Precisament el coordinador de Cs a Mataró Juan Carlos Ferrando ja havia avançat el perfil polític d’aquest alcaldable, amb el qual el partit intentarà obtenir representació en el futur consistori mataroní.

El candidat a l’alcaldia de Mataró ha anunciat que C’s de Mataró defensarà tres eixos principals: “El compromís social, tenint en compte la situació difícil de molts ciutadans; el dinamisme i l’impuls ciutadà” perquè “el govern municipal defensi tots els seus ciutadans, independentment del seu origen, llengua i cultura”.