La recepta Pablo Iglesias dóna 3 regidors a VOLEMataró

Montse Morón anuncia que “posarem línies vermelles a l’Ajuntament en l’àmbit social” i es mostra oberta a buscar “acords concrets per un govern d’esquerres”

  • Mireia Biel i Fotos d'Anna Aluart
  • Dilluns, 25 Maig 2015 00:02

Volemataró


Fa un any no s’havien constituït. Avui són la quarta força del consistori amb 3 regidores.  La seu del Carrer Marathon de Mataró era una veritable festa. Traguessin el que traguessin volien celebrar-ho perquè el repte d’haver creat una agrupació d’electors s’havia fet realitat. “Teníem l’esperança que trauríem de 2 a 4 regidors” assegura Montse Morón, cap de llista VOLEMataró. I és que ells han estat una de les grans sorpreses d’aquestes eleccions.

“La gent dels barris s’ha sentit identificada amb nosaltres i crec que el missatge ha arribat”. De fet, els vots recollits a Cerdanyola, Molins, Cirera i Rocafonda han estat claus perquè les tres dones que encapçalaven la llista en convertissin en regidores. Per Morón “aquestes eleccions han de ser un preàmbul per assaltar l’Ajuntament d’aquí a quatre anys” i per aquest motiu ha reclamat “més mobilització ciutadana” per portar el consistori “cap a un govern d’esquerres”.

Volemataró

Morón ha anunciat que “abans de posar les primeres línies vermelles a l’Ajuntament ens hem de reunir en assemblea”, però sí que ha constatat que “aniran en línies socials”. Un fet que l’ha portat a afirmar que “reclamarem saber com està el deute i posarem l’habitatge com una de les nostres prioritats” i que “no pactarem amb partits que tinguin vinculació amb bancs que hagin desnonat persones”.