Caballero: “Volem no m’ha permès treballar de manera coherent”

La picabaralla de Morón i Caballero al Ple retrata al partit lila

  • Text: Marta Gómez. Fotofrafia: Anna Aluart
  • Dilluns, 07 Setembre 2015 00:00

Un dels punts de l’ordre del dia del Ple Municipal del passat dijous era la confirmació de la baixa de la regidora Ana Caballero del grup municipal VOLEMataró. Caballero va explicar que deixava el grup “per voluntat pròpia" i que s’emparava “en el dret d’expressió”. Era el primer Ple Municipal del curs polític i, quan ni tan sols han passat quatre mesos de les eleccions, s’encara un mandat amb 9 formacions polítiques i ja, una “No adscrita” al Ple. La picabaralla entre Caballero i la líder de VOLEMataró, Montse Morón, van retratar la desentesa entre ex companyes.

Ple de Setembre

Ana Caballero, en la seva exposició de motius, va apel·lar al partit a no permetre-la “treballar de manera coherent” i va acusar-lo de fer “una política de fets consumats”. Caballero assegura que Morón havia enviat comunicats sense haver consensuat amb l’equip.

VOLEMataró demana l’acta

Durant l’explicació d’Ana Caballero diferents simpatitzants i militants del partit que es mostraven entre el públic van alçar rètols en els que es demanava que tornés l’acta de regidora. Montse Morón, en el seu moment de rèplica, va acusar Caballero de no haver assistit a les reunions del partit. Morón va demanar també que entregués l’acta de regidora “si es considera digna i honesta políticament”. 

Ple de Setembre