Podem Catalunya considera que l’actitud de Caballero va contra “l’ADN intrínsec del partit”

La formació catalana avisa que “atorgar-se representativitat que no es té” pot tenir conseqüències judicials

  • Redacció
  • Dilluns, 07 Setembre 2015 10:14

Volemataró

L’enrenou a Volem Mataró puja de to i Podem Catalunya ha decidit intervenir. Després de les acusacions creuades entre la regidora sortint del partit, Ana María Caballero, i la líder del grup municipal, Montse Morón, la formació catalana ha enviat un comunicat en què critica durament l’actitud de Caballero i l’avisa que determinades actuacions són denunciables.

La Comissió de Garanties Democràtiques de Catalunya assegura en un comunicat que “ningú al marge dels membres del partit” pot atorgar-se cap tipus de representació de Podem i avisa que, qui ho estigui fent, “està suplantant il·legítimament unes competències”, un comportament que consideren que “pot ser denunciat políticament i judicialment”. Per això, demanen a Caballero que “rectifiqui públicament” perquè la seva actitud “genera confusió entre la ciutadania”.

A més a més, la comissió acusa a Caballero de “transfuguisme” i li recorda que "va en contra de l'ADN intrínsec del partit" i que el codi ètic de Podem ho rebutja "sense pal·liatius”. Per això, la formació deixa la porta oberta a estudiar una possible sanció per la marxa de la regidora del grup municipal.