Desacord en la primera reunió entre CiU i PSC per decidir qui ocuparà la presidència del Tecnocampus

Cap dels dos partits mou fitxa i és improbable arribar a un acord abans que avui Rey faci efectiva la seva renúncia al Ple

  • Redacció
  • Dijous, 05 Novembre 2015 11:12

Foto de família del govern de Mataró

La reunió entre PSC i CiU per decidir la presidència del Tecnocampus acaba en desacord. La renúncia de Miquel Rey com a regidor ha sacsejat el pacte de govern, que no passa pel millor moment, perquè cap de les dues formacions està disposada a moure fitxa.

En declaracions a Mataró Ràdio i m1tv, l’alcalde David Bote va reconèixer que tot i no conèixer els detalls de la trobada, “qui marxa, marxa”, deixant clara així la postura del PSC de no acceptar la proposta de CiU, que reclama que Miquel Rey pugui seguir presidint el parc tecnològic malgrat deixar de ser regidor. El PSC manté que el president del TCM ha de ser alhora regidor, tal com marquen les condicions del pacte firmat després dels comicis del mes de maig.

La Comissió de Seguiment de l'acord de govern a l'Ajuntament de Mataró es va reunir ahir a la tarda, a petició del grup socialista, per mirar d’arribar a un acord i revisar el pacte de govern abans que Rey faci efectiva la seva renúncia al ple ordinador de novembre que se celebra aquesta tarda.