Montse Morón renuncia a la secretaria general de Podem a Mataró

La decisió arriba per “una sobrecàrrega de feina”

  • Marta Gómez
  • Dilluns, 30 Novembre 2015 00:00

Montse Morón

La líder de VoleMataró, Montse Morón, va assegurar dimecres passat, dia 25, que deixava el seu càrrec a la secretaria general de Podem a Mataró. Ho farà el pròxim mes de febrer i, tot i que ho volia anunciar “més endavant”, algú ho ha filtrat abans. Els motius de la seva renúncia s’atribueixen a “una sobrecàrrega de feina” i per “fer moltes reunions fora de Mataró”. És per aquesta raó que Morón ha pres la decisió de deixar la secretaria general perquè creu que “l’Ajuntament és la prioritat”.

La decisió de la líder del partit de Pablo Iglesias en l’àmbit local arriba en un moment en què es coneixen discrepàncies internes en la formació. Morón les va admetre i les justificava assegurant que es tracta “d’una formació assembleària” i que, per aquesta raó, “sempre hi ha discussions”. Morón afegia que “tot plegat és normal” quan es tracta d’un partit “nou, amb nous canvis” i un procés “molt accelerat”.

La renúncia al càrrec s’efectuarà el mes de febrer de 2016 per donar temps a la formació de Podem a convocar noves eleccions. Segons va afirmar la líder del partit aquesta decisió no afectarà la política municipal