Volen un model d’oci "sostenible" per a la ciutat

ERC proposa confeccionar un Pla d’Oci Nocturn que mantingui una oferta d’oci atractiva pels joves però respectuosa amb la ciutat i els veïns

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 06 Febrer 2017 18:46

Ple de febrer

Els membres del grup municipal ERC-MES-AM van mostrar la seva preocupació al Ple Municipal pel fenomen del ‘botellón’, el sexisme, la manca de seguretat i els aldarulls que tenen lloc a la zona d’oci nocturn del Pla d’en Boet. En el pla, el qual va ser aprovat pel Ple Municipal per unanimitat, es plantejaran “quin tipus d’oci volem a la ciutat i si volem ser la capital de l’oci nocturn metropolità”, va explicar Francesc Teixidó (ERC). Van destacar que Mataró necessita una oferta d'oci atractiva pels joves però respectuosa amb la ciutat i els veïns.

La totalitat de membres del Ple va votar a favor de la confecció del Pla d’Oci Nocturn que, segons va comentar Núria Moreno (PSC-CP), “era una de les iniciatives que ens comprometíem a aprovar el 2017 i que considerem una problemàtica endèmica” a la ciutat. A més, va afegir que ja han començat a prendre mesures per millorar la situació augmentant els serveis de neteja a la zona de festa de la ciutat.

L’escàndol a ‘The Bot’:
L’element que ha retornat a l’ordre del dia la necessitat de la creació del Pla d’Oci Nocturn és l’escàndol del passat 14 de gener al local de ‘The Bot’ amb motiu del show eròtic i pornogràfic que s’hi va celebrar sense permís en una festa organitzada per la marca de roba Bullpark. José Manuel López, del PP, va denunciar que “quan ens trobem amb un escàndol tots ens posem a córrer” però que el pla ha estat aturat durant un any.