Volem “prendrà mesures” si el govern paralitza la ciutat

El partit critica la “incapacitat d’avançar i progressar” de la ciutat i denuncia que el pacte de govern “fa aigües”

  • Redacció
  • Dimarts, 30 Maig 2017 10:05

Ple d'octubre

Volem Mataró surt al pas de la crisi en el si del govern de Mataró i anuncia que “si en els pròxims dies no veiem un canvi dràstic del govern sociovergent, prendrem les mesures que considerem necessàries per a protegir el futur de la ciutat”. Des del grup municipal que lidera Montse Morón critiquen la darrera crisi entre els dos socis de govern que, creuen, acredita que “el pacte entre els socialistes i els convergents fa aigües perquè en cap moment es va pensar a governar Mataró, sinó en repartir-se el poder, les regidories i els càrrecs i quedar-se asseguts a la cadira fins al 2019”.

Per a Volem “el govern és incapaç d'acabar res i com a conseqüència, Mataró és incapaç d'avançar i progressar.  A més, la distància que manté el govern amb els mataronins és la mateixa que aplica a l'oposició. Res de diàleg, res de comunicació i com qualsevol altre mataroní, sabem l'actualitat gràcies als mitjans de comunicació”.  

El grup municipal veu la ciutat “a la deriva” i enumera una sèrie de mancances i inconcrecions com el nou Pla de Mobilitat, el Pla de Salut, el contracte de Mataró Bus, el mur del camp de futbol de Cerdanyola, la situació dels inspectors de zona blava, la renovació de PUMSA, els Patis Oberts a Cirera o el projecte d’horts urbans.