S'eleven a dotze les morts per Coronavirus a l'Hospital de Mataró

Les dades facilitades pel CSdM aquest dimecres xifren en 67 els pacients ingressats, 15 dels quals a l'UCI, i un total de 151 professionals en aïllament

Hospital de Mataró Recurs

Aquest dimarts s'han hagut de lamentar un total de cinc morts per Coronavirus a l'Hospital de Mataró, una dada que eleva fins a 12 el total de defuncions durant aquesta pandèmia.

L'actualització de les dades diàriament facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme, deixa en 67 el total de pacients ingressats amb Coronavirus, quinze dels quals es troben ingressats a l’UCI.

Recordeu que per frenar l'augment de la corva d'infectats i aconseguir que no entri en col·lapse el sistema sanitari es molt important seguir les indicacions i quedar-se a casa #joemquedoacasa #quedatacasa #JoActuo

151 professionals en aïllament

Un dia més segueix pujant la xifra de professionals sanitaris en aïllament, que ara són 151, tot i que n’hi ha que ja han passat la quarantena i s’han reincorporat a la feina. Recordem que poden estar en aïllament per dius motius, per haver estat en contacte amb algun cas confirmat de coronavirus o per haver mostrat algun dels símptomes de la COVID-19. Des del @CSdMaresme se'ns recorda en aquest tuit que segueixen necessitant material per la protecció dels professionals sanitaris: