L’Ajuntament oferta 1.655 places per casals d’estiu

Els esplais han rebut una subvenció total de 71.000 euros tenen un cost per les famílies que oscil·la entre els 120 i els 180 euros

  • Mireia Biel
  • Dimarts, 30 abril 2013 00:00

Casal Estiu2

La preinscripció pels casals d’estiu 2013 estan obertes des del passat dijous 25 i fins el proper divendres 3 de maig. Enguany, l’Ajuntament oferta 1.655 places per a infants i joves que es repartiran en 19 espais diferents. Els esplais, organitzats des de les AMPA dels centres escolars i altres entitats, estan subvencionats per l’Ajuntament i costen menys de 200 euros a les famílies.


Dinou espais diferents recullen les 1.655 places ofertes per als casals d’estiu d’aquest any. Totes les activitats tenen un cost aproximat per a les famílies d’entre 120 i 180 euros, sense comptar serveis complementaris com permanències o menjadors. La preinscripció, que s’ha de fer mitjançant les oficines d’atenció ciutadana, al telèfon 010 o a través del portal mataro.cat, finalitzarà aquest divendres. Així mateix, la llista d’infants i joves admesos es farà pública el 13 de maig.

Més oferta
Les AMPA i les entitats de lleure van presentar una sèrie de propostes que, un cop acceptades, han rebut una subvenció total de 71.000 euros per part de l’Ajuntament, que ha permès organitzar totes les activitats que s’iniciaran el 25 de juny i duraran, com a mínim, quatre setmanes. A banda d’aquestes opcions, les famílies que ho desitgin poden recórrer a altres activitats, com ara els cursets infantils de natació de la Piscina Municipal i El Sorrall, els monogràfics de l’Aula de Teatre, els cursos de la Universitat d’Estiu del TecnoCampus i les activitats que organitzarà el Centre de Formació Permanent Tres Roques.