Mataró dedica el Juny Associatiu a la importància de la comunicació

La iniciativa temàtica inclou una desena d’actes per conèixer les associacions

  • Redacció
  • Dimecres, 05 Juny 2013 14:43

Juny associatiu

“Difondre bones pràctiques comunicatives i donar eines útils a les entitats per comunicar més i millor”. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament, juntament amb altres gestors i entitats, ha programat aquest any una desena d’actes sota el paraigua del Juny Associatiu. Si bé el juny de l’any passat es va dedicar a la solidaritat -amb el Juny Solidari-, en aquesta ocasió es vol destacar la importància de la comunicació per donar-se a conèixer, ja sigui per captar recursos o socis o bé per estar present i ser reconegut.


El regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, acompanyat per Jaume González, de Càritas Interparroquial, i Ramon Salicrú, de la Fundació privada Grup tercer Món Mataró, com a representants de les entitats que formen part del Grup organitzador, van presentar aquesta setmana la programació d’aquest Juny Associatiu que concentra els seus actes entre els dies 13 de juny i la primera setmana de juliol, concretament el dia 6.

Futur associatiu
La programació ‘associativa’ també inclou la tradicional Nit de la Solidaritat, que tindrà lloc el 28 de juny, així com la Jornada inicial del Pla de millora de les entitats, de cara a crear un projecte compartit pel futur del teixit associatiu. Com l’any passat amb el Juny Solidari, les activitats del Juny Associatiu tindran presència a les xarxes socials mitjançant Facebook i Twitter amb l’usuari @ParticipaMataro i l’etiqueta #JunyAssociatiu.