L’oficina de les preferents ha atès prop de 2.000 persones en dos mesos

Dilluns va finalitzar el termini per sol·licitar l’inici de l’arbitratge amb Bankia i divendres passat va ser el torn de Catalunya Caixa

  • Berta Seijo
  • Dimecres, 17 Juliol 2013 12:06

Oficina Preferents

L’oficina municipal d’informació, suport i orientació als afectats per les preferents i subordinades a Mataró ha atès 1.763 persones des del 15 de maig, dia en què va obrir-se al públic al Centre Cívic Pla d’en Boet. 1.490 dels atesos eren clients de Bankia (Caixa Laietana), 263 eren usuaris de Catalunya Caixa, i 10 ho eren d’altres entitats financeres.

L’oficina estava especialment dedicada a ajudar els afectats durant el període de presentació de la sol·licitud d’arbitratge, que va finalitzar dilluns en el cas de Bankia, i divendres passat en el cas de Catalunya Caixa. Superat aquest termini, l’oficina del Centre Cívic del Pla d’en Boet tanca, però l’Ajuntament garantirà l’atenció als afectats a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), situada a l’avinguda Josep Puig i Cadafalch.

La Comissió d’afectats pels productes financers d’alt risc a Mataró, que es va reunir la setmana passada a l’Ajuntament, va acordar continuar vetllant per tot el procés, fins que els afectats per la presumpta doble estafa a la ciutat recuperin el seus diners.