El Varador tindrà aquest estiu una zona recreativa flotant

L’Ajuntament vol potenciar també el front marítim amb nous serveis nàutics, consignes i lloguer de vehicles sostenibles

  • Redacció
  • Dilluns, 03 Març 2014 10:54

Platja 02

Mataró preveu la instal·lació davant de la platja del Varador d’una plataforma recreativa flotant com a novetat principal de cara a la pròxima temporada de bany. La plataforma, que podrà tenir fins a un màxim de 800 metres quadrats, comptarà amb servei de socorristes propi i una guingueta a la sorra. Els nous serveis que encapçala aquesta nova proposta volen complementar els que ja s'ofereixen actualment amb l’objectiu que suposin un motiu més per visitar les platges de la ciutat i a la vegada promoguin noves activitats econòmiques.

Llits i embarcacions

La plataforma no serà, però, l'única novetat de la temporada de platges. També a la platja del Varador, al costat del passeig, es preveu la instal·lació de llits elàstics. Pel que fa a les activitats nàutiques, s’ha previst un servei de lloguer d’embarcacions sense motor a la platja del Varador i un altre per a embarcacions de menys de 4 metres d’eslora al costat de l’espigó a la platja de Ponent.

A més d'una zona de varada de planxes de surf, caiacs o similars a la platja de Sant Simó, les platges tindran diferents punts de lloguer de gandules i para-sols. Així mateix hi haurà servei de consignes per guardar objectes a les platges del Varador i el Callao.

Finalment, es planteja la possibilitat d’instal·lar 2 punts de lloguer de vehicles sostenibles com bicicletes o segways i un punt de venda de productes de bany a la platja del Varador.