Santiago Vidal i els “set pecats de la justícia”

La revista Valors, dins del cicle Valors i Compromís, es fa ressò del llibre publicat pel jutge Santiago Vidal

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 10 abril 2014 11:05

Ciutat 2013, Santiago Vidal

Durant el mes d’abril la capital del Maresme, en el marc del projecte ‘Mataró, ciutat de valors’, que impulsa durant aquest any l’Associació Cultural Valors, editora de la revista homònima, i l’Ajuntament de Mataró, reflexionarà entorn del valor de la justícia.

En aquest context, la revista Valors, en el marc del cicle Valors i Compromís amb el qual festeja els seus deu anys, ha decidit convidar Santiago Vidal, un dels jutges que en aquests moments més connecta amb el batec social del país i que, malgrat formar-ne part, no té por en posar de relleu les mancances del sistema judicial actual.

A més, el magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona i professor de dret penal i criminologia a la UAB, acaba de publicar el llibre "Els sets pecats capitals de la justícia" (Ara Llibres).

En aquesta obra Vidal explica amb dots comunicatius i amb casos reals, amb noms i cognoms i amb atreviment, perquè creu que la justícia ha pecat. La conferència de Vidal tindrà lloc avui dijous a 2/4 de 8 del vespre a la sala de conferències de la Fundació Iluro.