Un nou dipòsit d’aigua per abastir els Bombers en cas d’incendi

L’Ajuntament el construeix just sobre el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics

  • Redacció
  • Dimecres, 05 Novembre 2014 10:05

Abastiment aigua

El Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament ha començat la construcció d’un dipòsit d’aigua que servirà per abastir els mitjans aeris dels Bombers en cas de necessitat davant de possibles incendis forestals que tinguin lloc en el municipi. L’existència d’aquest tipus de dipòsits facilita molt la tasca dels equips d’extinció d’incendis, ja que són equipaments específics per a aquest propòsit.

Sobre el CAAD

El dipòsit està situat en un recinte tancat amb accés des del carrer de Galícia, just per sobre de les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics. La instal·lació, que forma part del Pla de prevenció d’incendis, està situada en terrenys qualificats ara com a sòl no urbanitzable, però s’ha considerat adient la seva realització donat l’evident interès públic.

Es tracta d’un dipòsit de planxa d’acer galvanitzat plastificat en color verd, de 10,25 m de diàmetre i amb una capacitat de 162 m³. La instal·lació és desmuntable de manera que es podrà traslladar a una altra ubicació quan sigui necessari. El dipòsit s’abastirà amb la xarxa d’aigua potable del mateix carrer.