“La Caminada per La Marató és un dels nostres projectes solidaris”

Entrevista a la responsable de la primera Caminada Solidària del TecnoCampus, el dia 14

  • Redacció
  • Dijous, 27 Novembre 2014 12:20

Ciutat 2014/2015 caminada 2

El TecnoCampus organitza, el pròxim 14 de desembre, la seva primera Caminada Solidària amb la Marató de TV3, que el mateix dia s’emetrà a Televisió de Catalunya per recaptar fons per a la investigació i tractament de les malalties cardíaques. Per conèixer els preparatius d’aquesta Caminada en parlem amb Núria Mis, una de les seves impulsores des de la Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària, la UACU.


Com va sorgir la idea de la Caminada?

El TecnoCampus aposta per les activitats de responsabilitat social. Des de la UACU treballem de la mà dels estudiants en diverses iniciatives, i aquesta és una d’elles.

Serà una iniciativa puntual o hi ha vocació de seguir organitzant la caminada els anys vinents?  

Aquest any s’organitza la caminada amb l’objectiu que tingui continuïtat. No hem d’oblidar que el Tecnocampus imparteix estudis de l’àmbit de la salut, i per tant té tota la lògica del món que organitzem activitats divulgatives i de conscienciació.

La Caminada mostra la cara solidària del projecte del TecnoCampus? Es plasma en altres iniciatives que hàgiu fet o tingueu previst de fer?

La caminada és una de les accions solidàries organitzades pel TecnoCampus, en aquest cas per recaptar diners per a la investigació en les malalties del cor, però sota el paraigua de cooperació treballem amb altres projectes: Creu Roja, Càritas, Vicente Ferrer, entre altres activitats que ens proposen i mai ens tanquem portes.

Quines característiques té la Caminada i quin tipus de gent hi pot prendre part?

La sortida i arribada de la caminada  és des de la plaça del TecnoCampus, són 5 km al voltant de la ciutat, travessant el parc central i acabant amb una passejada davant del mar.  Una vegada acabada la caminada, es farà entrega de l’esmorzar a  la plaça del TecnoCampus amb grups de música d’acompanyament. Tothom és benvingut a la caminada

Fa falta inscripció prèvia? On es pot formalitzar?

Sí, les inscripcions es fan als diferents punts de venda de la ciutat,  només cal adreçar-s’hi per formalitzar la inscripció i allà se’ls farà entrega de la samarreta. Els punts són Uniformes el Marino, Ronda Intersport, Botiga solidària, Paradise, CN Mataró i TecnoCampus.

Ciutat 2014/2015 caminada 1