La zona blava ja es pot pagar a través d’una aplicació de mòbil

Mataró renova les màquines expenedores per les més de 1.000 places existents

  • Redacció
  • Dimecres, 21 Gener 2015 00:00

parquímetre

Ja estan en funcionament les noves màquines expenedores de zona blava de la ciutat. Aquestes màquines permeten ara el pagament a través d’una aplicació de telèfon mòbil que ofereix a l’usuari avantatges i comoditats, com obtenir l’autorització de l’estacionament sense baixar del cotxe, abonar només els minuts consumits, i rebre avisos abans que finalitzi el temps d’estacionament amb la possibilitat d’ampliar-lo sense necessitat de tornar al parquímetre fins al temps màxim que permeti la zona.

Els vigilants disposaran de noves PDA’s per controlar el correcte estacionament i en cas necessari tramitar les denúncies dels infractors, i de tres ciclomotors elèctrics per poder fer rutes dinàmiques, a més de les estàtiques que realitzen quan van a peu.

Més d’un miler de places

A Mataró hi ha poc més d’un miler de places d’estacionament en zona blava, amb un horari de regulació de dilluns a dissabte de 9 a 14 h i de 16 a 20 h, amb els diumenges i festius gratuïts. Determinats residents de Mataró poden estacionar de manera gratuïta a determinades franges horàries i places.