Els usuaris veuen el Port deteriorat i perillós

L’associació creu que no s’ha reaccionat a l’enfonsament d’un pantalà

  • Redacció
  • Dilluns, 01 Juny 2015 17:10

Port degradació

L’associació d’usuaris del Port veuen insuficient les actuacions fetes a la instal·lació després de l’ensorrament d’un pantalà i segueixen veient el Port deteriorat i, en alguns aspectes, perillós. En un segon comunicat públic, l’associació critica que després del sinistre que consideren “previsible” i de l’evaluació de l’estat de la resta de pantalans s’ha tancat l’accés a tres i restringit l’accés a nou més. Denuncien doncs que queden afectats el 75 per cent dels amarradors disponibles al Port.

“Estem preocupats pel mal estat general de la infraestructura del Port, i esperem que es prenguin urgentment totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat de les persones, els vianants i els esportistes que fan us de les instal·lacions del Port Mataró, i evitar així qualsevol possible accident”, assegura l’associació. En l’anterior comunicat fet públic, l’associació ja era molt crítica amb la gestió que la gerència del Consorci havia fet després de l’esfondrament. Dies abans de la celebració del Triatló Ciutat de Mataró l’associació denunciava “l’estat de deteriorament de la infraestructura del passeig de l’espigó” de forma singular.

Mala maror entre PSC i CiU
Amb aquest context i en motiu de la reunió del consorci del Port de Mataró, el PSC ha carregat contra CiU a qui acusa de pretendre un canvi de model de gestió del port després de les eleccions municipals. El PSC critica que “CiU no pot prendre decisions d’aquest relleu en període de traspàs i de canvi de govern. És una pràctica fosca, que pot fregar la il·legalitat” i recorda a la federació convergent que “han perdut les eleccions i els exigim a que no prenguin acords que hipotequin el marge de decisió del futur alcalde i del nou govern municipal”. Pels socialistes “El port de Mataró és una peça clau pel futur econòmic de la ciutat i les decisions sobre el seu futur s’han de prendre des del consens”.