La tercera Caminada Arboç té l’objectiu d’arribar als 2.000 participants

La caminada, que s'inclou dins el programa 'Mou-te amb cor' serà aquest diumenge 1 de maig i sortirà des del Passeig del Callao

  • Marta Gómez // Fotos: cedides
  • Divendres, 29 abril 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, CAMINADA 1

Aspiren a aconseguir 2.000 participants en la tercera Caminada Arboç - Fundació El Maresme. L’objectiu no és fàcil però les inscripcions van a bon ritme i encara queden dies per aconseguir-ho. La cita serà diumenge al Passeig del Callao i l’objectiu molt clar: “integrar el món de la discapacitat per normalitzar-los encara més”, assegura un dels representants de l’AMPA Escola l’Arboç, Miquel Montané. I és que és aquesta AMPA l’encarregada d’organitzar la caminada que ha crescut exponencialment en participants. Tots els diners que es recaptin en aquesta activitat matinal es destinaran directament a l’educació especial que ofereix el centre de l’Arboç.

Dia: diumenge 1 de maig
Hora: sortida a les 9:30h
Lloc: sortida i arribada al Passeig del Callao
Preu: Adults 5€ i infants fins a 8 anys 3€
Inscripcions: Fundació El Maresme (Plaça dels Bous, 3-5)

L'Escola L'Arboç

L’Escola d’Educació Especial l’Arboç és un servei educatiu gestionat des de la Fundació Maresme que compta amb una capacitat de 50 alumnes de 3 a 20 anys que tenen diagnòstics molt diferents i que, alhora, presenten discapacitat motriu de diferent tipus i magnitud, afectant seriosament la funció comunicativa i d’interacció amb l’entorn.

La caminada Arboç està inclosa dins la campanya engegada per l’Ajuntament de Mataró “Mou-te amb cor”. Aquesta campanya inclou totes les activitats esportives organitzades per clubs i entitats mataronines que centren la solidaritat com a eix principal de l’activitat.
Tot un seguit d’oportunitats per donar a conèixer els objectius de cada club o entitat i propiciar la seva participació. “Nosaltres ho veiem molt positiu, tenim molts objectius comuns i ens veiem totalment implicats i immersos en la solidaritat, en el nostre cas, amb l’Escola d’Educació Especial l’Arboç”, assegura Montané.

Ciutat 2014/2015, CAMINADA 2

Les pròximes cites

'Mou-te amb cor'  seguirà després de la caminada per l'Arboç amb altres cites amb la solidaritat mataronina. Les properes, per fer agenda, seran:
· 8 de maig amb la quarta Marxa d'Inclusió per les persones sordes que organitza el Centre de persones Sordes
· 4 de juny amb el torneig d'hoquei de l'associació Joan Petit-nens amb càncer que acabarà amb una festa de ciutat.