La tercera Marxa Solidària de l'AGIM, el pròxim diumenge 12 de juny

L'associació per les persones amb discapacitats físiques, ictus o malalties neurodegeneratives espera centenars de caminaires solidaris en els dos recorreguts previstos

  • Redacció// Fotos: cedides
  • Dijous, 02 Juny 2016 11:31

Ciutat 2014/2015, MARXA SOLIDARIA

L'AGIM ens convoca a tots a la tercera Marxa Solidària d'aquesta entitat. Es tracta d'una de les iniciatives incloses sota el paraigua de la campanya 'Mou-te amb cor' que reuneix totes les iniciatives esportives solidàries de la ciutat. Ja fa tres anys que l'entitat va pujar al carro de les marxes solidàries i les dues primeres edicions han tornat a posar de manifest que Mataró surt al carrer de gust, amb la samarreta que pertoqui, quan hi ha un bon motiu per fer-ho.
En aquesta ocasió, òbviament, el bon motiu hi és. Amb l'eslògan de 'Junts sumem capacitats' aquesta Marxa representa una bona oportunitat per visibilitzar la tasca que fa l'AGIM de suport personalitzat i grupal a les persones que han patit ictus, malalties neurodegeneratives i discapacitats físiques.

Dos recorreguts

Amb sortida des del Nou Parc Central i arribada a la Plaça de Santa Anna, l'organització ha preparat dos recorreguts diferents per tal de facilitar que el màxim de participants en puguin prendre part. N'hi haurà un d'1,5 quilòmetres i l'altre, més llarg, de 7,5 sense dificultat. La intenció és que el màxim de mataronins puguin sortir al carrer amb la samarreta que pertoca d'aquest any. Les inscripcions valen 4 euros en el cas dels menors de 12 anys i 8 en el cas dels majors d'aquesta edat i en tots dos casos s'inclou en el preu tant l'esmorzar com de la pròpia samarreta.

Les inscripcions ja es poden fer a la seu de l'entitat al carrer Josep Montserrat, a la Farmàcia Torrent, al CN Mataró, a Eurofitness El Sorrall o el mateix dia de la marxa  mitja hora abans de la sortida, fixada a les nou del matí.
La tercera Marxa Solidària, pel camí de ser tot un èxit.

FOTO Les pròximes cites
'Mou-te amb cor'  seguirà després de la caminada que organitza l'AGIMM amb més cites solidàries. Les properes, per fer agenda, seran:
· 9 i 10 de juliol al tradicional  Mulla't per l'Esclerosi Múltiple de la Fundació homònima a les  diferents piscines de la ciutat.
· 2 d'octubre que ja es coneix que serà la data de la novena Mataró Camina per l'Alzheimer que tant èxit de participació té cada any.