Més de 5.000 persones caminen contra l’Alzheimer

Nou rècord de la caminada popular que s'estima recollirà prop de 22.000 euros en la seva novena edició

  • Redacció
  • Dimarts, 04 Octubre 2016 11:33

IX Mataró Camina per l'Alzheimer

La novena edició del Mataró Camina per l’Alzheimer assoleix un nou rècord de participants. Més de 5.000 persones van participar diumenge passat 2 d’octubre a la caminada popular en una jornada solidària que va recaptar prop de 22.000 euros.

Una marea blava va tenyir Mataró diumenge passat, en la cita anual que la ciutat té amb la 'Mataró Camina per l'Alzheimer' que organitza l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Maresme. Més de 5.000 persones entre adults, nens i voluntaris van completar un dels tres recorreguts proposats, entre els quals hi havia la nova proposta urbana de menys de tres quilòmetres. Però la tradició va fer que la majoria de participants optessin per fer el recorregut llarg.

En declaracions a Mataró Ràdio, el coordinador de la caminada popular, Joan Antoni Ciller, va estimar que la recaptació d’aquesta novena edició superarà els 22.000 euros, una xifra que creix respecte dels 18.000 de l’edició del 2015, en què van participar 4.200 persones.  

Els beneficis obtinguts, com cada any, es destinaran íntegrament a ajudar les famílies amb menys recursos que pateixen Alzheimer.