“A l'Eixample ho tens tot a prop"

Entrevistem Manuela Ramírez, d'ArtGalery Perruquers

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 21 Novembre 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, manuela art gallery

A l’Eixample hi teniu un saló de perruqueria i estètica.

A ArtGalery ens distingim per oferir un alt nombre de serveis. La nostra marca és la qualitat, per això som exigents quant a les instal·lacions, els productes de primeres marques i la formació del nostre equip en les últimes tendències. Per sort, tenim una clientela molt variada i de totes les edats i molt fidel. Prova d’això és que fa quinze anys que som aquí, a l’Eixample!

La gent del barri us fa confiança. És una zona molt familiar?

Nosaltres tenim molta clientela del barri que fa molts anys que viu per aquí i que gaudeix de la zona, la gent d’aquesta zona és encantadora. Però he de reconèixer que  també ens ve gent de Barcelona, d’Arenys, de Masnou, de Caldes d'Estrac, de Premià, de Vilassar i d’altres pobles del Maresme aprofitant que tenim pàrquing gratuït.

També els agrada el barri de l’Eixample?

És clar! Aquesta zona és molt atractiva per la gent que ve al nostre saló. Tenim tot el que necessitem i molt a prop. És fàcil entrar a la ciutat des de la Via Europa, tenim una gran zona verda com el Parc Central al costat i estem a pocs minuts caminant del centre de Mataró. La gent que ens visita de la ciutat i també de fora tenen un munt d’activitats a fer molt a prop. Tenim totes les comoditats.

Què hi trobes a faltar, per això?

Potser no aniria gens malament que es millorés la il·luminació del Parc Central perquè sovint és molt fosc. I sobretot, posar més recursos en la neteja dels carrers, que estan molt bruts últimament i no és gens agradable. A més a més, també estaria bé que s’invertís a millorar la imatge de la Via Europa, que és una de les entrades a Mataró i està descuidada.

ART GALERY
Camí de la Geganta, 107. Mataró.
Telf. 93 798 04 53
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.