Terrasses amb cultura

Diferents establiments aposten per concerts o iniciatives a l'aire lliure

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 04 Juny 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, plaça gran
Les terrasses locals no només són per menjar i beure. Com que com a societat fem vida al carrer, és normal que aquests espais esdevinguin aparadors del que passa i, per tant, escenaris privilegiats perquè la cultura arribi a més gent. Concerts, recitals, activitats diferents serà molt més fàcil que arribin a la gent si és en la comoditat i els serveis d'una terrassa a l'aire lliure que encapsulats en espais tancats. Amb aquesta lògica, sobretot els mesos de bonança, cada setmana podem escollir entre diferents propostes culturals que després, al gust, vulguem maridar.
Des de concerts- vermut a obres de teatre o recitals d'artistes emergents per acompanyar vetllades mentre el cel s'enfosqueix.

Tastets i concerts-vermut
Un bon exemple són els Tastets Culturals que van començar a la Plaça Gran amb la col·laboració del Petit Laru o els concerts-vermut que fa la Casa de la Música, un cop al mes, en diferents espais de la ciutat. Al cap i a la fi no deixa de ser el model inesgotable de tantes i tantes festes que propicien que hi hagi quelcom de menjar i beure per acompanyar els artistes.

Un altre exemple serà diumenge 10 a la Plaça de la Peixateria. Aquest espai, un dels més encantadors i on a vegades costa de trobar lloc a les terrasses, celebrarà el Tast de Tapes de Comerç Just i un concert acústic en petit format dels Hotel Cochambre. S'emmarca dins els actes dels 20 anys del projecte de Solidaritat i Cooperació d'aquest espai.

Ciutat 2017/2018, hotel cochambre
Les terrasses a l'aire lliure, exteriors o interiors són espais perfectes per a petits concerts o actes de tota mena
Un dels avantatges dels actes culturals que es fan al migdia o a mig
vespre és, a més, que no ocasionen molèsties amb el veïnat, una fricció que sí que passa amb horari nocturn.