Dijous de vaga general: manifestació i serveis mínims

Hi ha convocada una manifestació a les 12h a la Plaça de Miquel Biada

Vaga General 8N

Demà dijous 21 de febrer hi ha convocada una vaga general. L'ha convocat l’organització sindical Intersindical-CSC amb el suport de diferents entitats sindicals, socials i polítiques. Té una sèrie de reclamacions en l'àmbit laboral i, alhora, s'emmarca en l'inici del judici del procés al Tribunal Suprem de Madrid. A Mataró hi haurà manifestació i l'Ajuntament ja ha decretat els serveis mínims dels diferents departaments.

La manifestació de la vaga general està convocada a les 12h a la Plaça de Miquel Biada, just davant de l'Estació.

Al seu torn, l'Ajuntament ja ha decretat serveis mínims per la jornada de vaga

Serveis mínims de l'Ajuntament

- Àrea de Presidència: 3 persones - Àrea de Serveis Centrals: 11 persones. Es garanteix l’accés al registre i el servei de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de La Riera, 48

Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones: 10 persones i 36 persones dels centres educatius municipals (Institut Miquel Biada, Escola d’Adults Can Noè i les 9 escoles bressol)

- Àrea de Gestió de l’Espai Públic: 11 persones  

Pel que fa al Sistema Intern d’Atenció a Urgències (SIAU) el personal assignat a aquest dispositiu d’urgències haurà d’estar disponible per cobrir les eventualitats que sorgeixin fora de l’horari laboral. 

Per la seva part, la Policia Local farà el servei ordinari. 

Pel que fa al transport públic, Mataró Bus té previst oferir el servei amb normalitat, tot i que alerta que amb motiu de les mobilitzacions programades els horaris de totes les línies es poden veure afectats. L’empresa municipal Aigües de Mataró només mantindrà el servei d’avaries en funcionament.