Homenatge a les ‘Consideraciones’ de Maribel Genzor

Els companys i amics de la coach i formadora de coachs li organitzen una presentació sorpresa del seu darrer i exitós llibre

  • Cugat Comas i Fotos de Daniel Ferrer
  • Dimarts, 02 abril 2019 12:08

Presentació llibre 'Consideraciones' de Maribel Genzor

Maribel Genzor és molt coneguda a Mataró, on va arribar el 2008 i va obrir el seu propi Centre de Coaching i Intel·ligència emocional. Genzor ha publicat un llibre molt especial, 'Consideraciones' (Círculo Rojo) que dissabte passat es va presentar en societat al Tecnocampus  en un acte ple atípic ja que era una mena de festa sorpresa disfressada de presentació. "El meu marit, la gent de l'escola i la consulta, amics em van organitzar un autèntic esdeveniment, quasi com un homenatge. És una sorpresa que guardaré la resta de la meva vida, va ser realment molt emotiu" explica la pròpia Genzor. El nou llibre està tenint un important èxit i ressò i presentar-lo en petit comitè va ser la manera de posar en valor l'empremta que aquesta 'coach' ha deixat en tant temps de tasca a la ciutat.

Presentació llibre 'Consideraciones' de Maribel Genzor

Maribel Genzor té consulta i escola de formació pròpia, cosa que la converteix en quasi una eminència local de l'àmbit de la intel·ligència emocional i en disciplines com el coaching conductal. "Fa onze anys que sóc a la ciutat però la tasca de formació de professionals del coaching ve de molt enrere, tinc la sort que se'm consideri una persona de valor formatiu i d'haver tingut una consulta tot aquest temps que em permet tenir una mena de termòmetre social. Quan tens consulta te n'adones dels problemes de la gent, del que es belluga", explica Genzor. La pròpia autora del llibre i homenatjada del passat cap de setmana especifica que amb reconeixements així "s'obté la recompensa a tanta dedicació, a una tasca realment molt obstinada, quasi sobre-humana, d'entre 12 i 14 hores diàries". 

Presentació llibre 'Consideraciones' de Maribel Genzor

L'èxit de 'Consideraciones'

El llibre de Genzor no és un llibre més, no és un llibre a l'ús. Des de la seva pròpia presentació física –amb tapa dura, només de sopesar-se ja es copsa que té un acabat de qualitat– a la naturalesa del seu contingut és singular i explica que estigui tenint èxit. "No és un assaig ni una novel·la, és un llibre de creixement personal" defineix l'autora, que reconeix que també té components d'auto-ajuda. "Quan obres un llibre esperes molta lletra però aquí només estan escrites 132 de les 260. La raó és que el llibre recull aforismes i proposa reflexions a partir d'aquestes frases però jo només escric el 50 per cent d'aquestes conclusions i la resta les escriu el lector, segons el que l'aforisme li suscita, el que sent o pensa", explica Genzor. D'aquesta manera cada 'Consideraciones' és únic i personal, complementant l'aportació de sèrie amb les anotacions personals de qui el llegeix. "És un llibre que et facilita un passeig per la vida, per les seves diferents etapes, que et permet prendre'n consciència", assegura l'autora. 

Presentació llibre 'Consideraciones' de Maribel Genzor

Per Genzor aquest volum "pot ser de molta ajuda i adaptar-se a qualsevol persona adulta, és un llibre que si te'l compres i en treus tot el partit, no el pots deixar, passa a ser una cosa teva, de reflexions teves". Per l'autora és un volm "molt adient per poder regalar a persones que estan en transició, per gent en canvi, en plena  espiral de conducta, que no se sent satisfeta, és un llibre que va molt bé per reflexionar". 

Presentació llibre 'Consideraciones' de Maribel Genzor