Continuen les mobilitzacions al carrer en resposta a la sentència

Dissabte es farà a Mataró la primera manifestació unionista des de dilluns passat

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 24 Octubre 2019 12:04

Ciutat 2017/2019, manifestació

Des de dilluns passat, l'onada de mobilitzacions ciutadanes en contra de la sentència dels presos independentistes no ha cessat a Mataró. De moment, totes han estat mostres de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem i a la violència policial, però per aquest cap de setmana, la plataforma "Mataró es queda a Espanya" ha organitzat una manifestació antiindependentista sota el lema "Por Mataró, por Catalunya, por España... Volvemos". Serà aquest dissabte, a les 17 h, a la plaça de Rafael Casanova. En la comunicació de la plataforma, asseguren que els catalans que se senten espanyols  "no es quedaran callats" i afegeixen que no els "imposaran" la independència.

Davant d'aquesta convocatòria, Unitat Maresme organitza una altra concentració, sota el nom "Cap espai als feixistes". El grup independentista cita els seus seguidors el mateix dissabte a les 16 h, a la plaça Granollers.

Ciutat 2017/2019, manifestació

Segona setmana de reaccions

Dimarts, Unitat Maresme va organitzar una manifestació sota el lema "Fora les forces d'ocupació! Fora de Mataró". La mobilització va començar a la plaça Espanya i va finalitzar davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra, passant primer per la de la Policia Nacional. Seguint la proposta del comitè independentista de "netejar els nostres carrers", centenars de persones van llançar paper higiènic contra les seus de la policia.