Detenen un home per agredir sexualment una dona en un antic caixer ocupat

L'arrestat va ferir una dona que va resistir-se a mantenir relacions íntimes amb ell

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 29 Novembre 2018 18:28

La carretera de Mata

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per un delicte d'agressions sexuals, un de lesions i per resistència a l'autoritat a Mataró. Els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la matinada de dimecres en una antiga caixa d'estalvis ocupada per persones sense sostre a la carretera de Mata de la població, prop de la plaça Alfred Opisso. Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN, l'arrestat hauria intentat mantenir relacions íntimes amb una dona i l'hauria agredit en veure que ella s'hi negava. 

Segons ha pogut saber l'ACN tots dos eren membres d'un col·lectiu que pernoctava en aquest local i a la víctima la van atendre en un hospital. L’Ajuntament de Mataró ha condemnat els fets i ha obert un expedient per estudiar l’ocupació del local. El Grup Municipal del PP ha fet públic el cas aquest dijous.

Després d'emetre la denúncia corresponent i amb la informació que va proporcionar la víctima, els Mossos d'Esquadra van poder detenir el presumpte autor dels fets. Està previst que l'home passi a disposició judicial en les properes hores. 

 

Una Junta de Portaveus extraordinària

El grup municipal del PP ha reclamat al govern local que convoqui una Junta de Portaveus extraordinària per tractar aquest cas i ha exigit que s’actuï "amb la contundència que calgui" contra les okupacions.  Segons els populars, es tracta de casos "que no tenen res a veure amb la necessitat de les persones desafavorides i sí tenen a veure amb les màfies i grups organitzats que han fet del petit tràfic de drogues i de vendre pisos ocupats il·legalment el seu ‘modus vivendi’".

Per part del govern, han senyalat que aquest divendres ja hi havia convocada una Junta de Portaveus extraordinària, de manera que han instat els grups polítics a tractar l’agressió en aquesta mateixa trobada, si ho consideren oportú. 

 

Mentrestant, fonts municipals han confirmat a l’ACN que l’Ajuntament de Mataró ha obert un expedient per analitzar la situació de l’okupació de l’antiga entitat financera on ha tingut lloc l’agressió, en el marc del procediment habitual que segueix el consistori davant qualsevol entrada il·legal en un immoble o local buit.