Aprovat l’avantprojecte per fer la Casa de la Cultura Popular

Els 2.600.000 euros de cost els ha d’assumir El Corte Inglés, quan vingui

  • Redacció
  • Dimecres, 09 Juliol 2014 16:07

Ple general

El Ple municipal va aprovar l’avantprojecte de la Casa de la Cultura Popular de Mataró, que s’ubicarà a la nau catalogada de Can Fàbregas i de Caralt quan aquest edifici, que va ser desmuntat de la seva ubicació original i està emmagatzemat, sigui reconstruït a la cantonada dels carrers de Miquel Biada i de Tetuan, finançat per El Corte Inglés. El dictamen va progressar amb els vots a favor de CiU i la CUP, les abstencions de PSC, PPC i PP, ICV i en contra de PxC i el regidor no adscrit.

La superfície útil de l’equipament és de 1.051 m².  A la planta baixa està previst ubicar-hi els gegants i altres figures que formen part del Seguici de Les Santes i, als espais sobrants, s’hi podrà donar un altre ús cultural (exposicions, xerrades, etc.). També hi haurà un vestíbul, un bar (74 m²), es preveu una zona de venda de marxandatge, lavabos, magatzem i un taller de conservació de les figures.

2.600.000 euros

Les obres de reconstrucció de Can Fàbregas i de Caralt, de construcció dels nous volums i d’urbanització de l’espai públic exterior tenen una valoració aproximada de 2.600.000 euros.