Els Amics de les Arts obren la temporada de concerts a Privat

Actuen dissabte en el marc de la presentació del seu quart disc d’estudi

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 10 Octubre 2014 00:00

Cultura 204/2015, amics de les arts

La Sala Privat arrenca aquest dissabte la seva temporada de concerts i ho fa, ni més ni menys que de la mà dels Amics de les Arts. Aquest quartet, consolidat com un dels grups amb més seguidors de Catalunya, torna a la sala mataronina en el marc d’un concert especial, presentat a les xarxes socials de forma, si més no, innovadors.

Els Amics de les Arts han tret al mercat aquest mateix any el seu quart disc ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’ amb el que han acabat de consolidar una manera d’entendre la música que agafa encara més pes en el directe.

El grup, que segueix gravitant al voltant de les quatre personalitats i quatre veus diferents de Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué basa les seves cançons en petites històries quotidianes fetes amb melodies senzilles, pinzellades d’electrònica, jocs de paraules i molta ironia. Sempre que han vingut a Mataró han omplert la sala i aquest dissabte Privat no en serà una excepció. S’anuncien, a més, diverses sorpreses.