Sara Dorda subcampiona d'Espanya juvenil de 400 m

L'atleta lluïsenca va demostrar un cop més el seu alt nivell al campionat de pista coberta celebrat a València

L'atleta del GA Lluïsos Sara Dorda ha tornat a demostrar que és una excel·lent competidora, ja que arribava al campionat d'Espanya juvenil en pista coberta a València després d'haver quedat 4a al Campionat de Catalunya i en el moment important ha tret el millor d'ella mateixa obtenint la medalla de plata.
Va guanyar la semifinal amb 58.57, tot i això a la final semblava haver-hi tres atletes superiors, però la mataronina va acabar fent-se amb el segon lloc amb 58.01 per darrere la malaguenya Herminia Parra (57.32) i superant en 9 centèsimes a la tercera.

140310At_SaraDorda

Una altra atleta, aquesta laietanenca, Cèlia Gaspar, va estar també a punt de pujar al podi en salt amb perxa, però es va haver de conformar amb el quart lloc, tot i que amb la satisfacció de fer marca personal amb 3.36 m.
Altres participants foren: Biel Mayans (GALL) 23.16 en 200 m, Marc Merelo (CAL) 6.09 m en llargada, Ayoube Sighiouri (CAL) 4:34.20 en 1.500 m i Oumaina Blal (GALL) 2:27.81en 800 m, però cap d'ells entrà a la final.

Dos títols estatals de veterans

El passat cap de setmana també es va celebrar a Saragossa el Campionat d'Espanya de veterans i els atletes mataronins van tornar amb dos títols a càrrec de Joaquín Joyas (Lluïsos) campió M55 en 400 amb 57.17, a només una dècima del rècord d'Espanya, i de Mateo Moreno (Laietània) que va guanyar en alçada M50 amb 1.53 m.
També es van obtenir dues plates a càrrec d'Enric Estivill (CAL) en pes amb 13.30 m i Emma Olasz (GALL) en pentatló F45 amb 2.440 punts. I finalment Miguel José Durà (CAL) va quedar 3r en 200 m a la categoria M50 amb 26.37.