9 medalles en els Campionats de Catalunya infantils, alevins i benjamins d'atletisme

Va destacar el títol dels atletes del GA Lluïsos Sara Adjar, en infantils, i Nicola Rivolta, en alevins

El passat cap de setmana es va disputar a Castellar del Vallès el Campionat de Catalunya d'atletisme en les categories infantil, aleví i benjamí, amb una bona collita de medalles per part de la representació mataronina, 6 per al GA Lluïsos i 3 per al CA Laietània.

170612At_MartiSanchezSaraAdjar

CATEGORIA INFANTIL

Dues medalles: Sara Adjar (GA Lluïsos) es va proclamar campiona de Catalunya en 1000 obstacles amb 3:19.78, entrant més d'un segon per davant de la segona i per fer-se amb la 4a medalla de la seva carrera en un campionat català; Andrea Segovia (CAL) va quedar 2a en 80 m tanques amb 13.32.
Van ser finalistes: Martí Sánchez (LL) també en 1000 obstacles va quedar 4t amb 3:06.72, a només 7 centèsimes del podi; Miquel Larroy (CAL) va quedar 6è en perxa amb 2.50 m i Hermes Frías (CAL) 8è en llargada amb 4.36 m.

CATEGORIA ALEVÍ

Tres medalles en aquesta categoria: Nicola Rivolta (LL) va patir per a ficar-se a la final dels 60 tanques per culpa d'una ensopegada, però a la final es va proclamar campió amb 10.24; Iván Molina (LL) va quedar subcampió en 2 km marxa amb 10:57.18 i Mathis Itchart (LL) es va fer amb la medalla de bronze en alçada amb 1'38, mateix registre que el segon.
Van ocupar posició de finalista, tots del GA Lluïsos: Max Ordoyo i Jan Fernàndez 5è i 7è en 2000 m amb 7:05.26 i 7:09.54, Pau Perona 6è en pes amb 7,32 i Nicola Rivolta 8è en 600 m amb 1:52.82 i Ariadna Rovira 8a en alçada amb 1.18 m.

CATEGORIA BENJAMÍ

Quatre medalles en aquesta categoria: Paula Lobato (LL) va quedar subcampiona amb 1.13 m en salt d'alçada, Asier Hernández (LL) 2n en 1 km marxa amb 5:57.53, Martina Gàmez (CAL) 2a en 1 km marxa amb 5:52.66 i Max Pérez (CAL) 3r en 60 m amb 9.52.
Van ser finalistes:  Carlota Colomer (LL) 4a en 1 km marxa amb 6:05.09, Leyre Lozano (LL) 5a amb 6:11.49, Guiu Coll (LL) 6è en 1 km marxa amb 6:06.38, Joel Garcia (LL) 4t en pilota amb 23'47, Ariadna Casas (CAL) 6a en pilota amb 19.61 m.

Bones marques laietanenques a les prèvies de cadets

A la fase classificatòria per al Campionat de Catalunya Cadet disputada a El Prat, Marina Martínez va batre el seu rècord comarcal absolut de 1000 metres llisos amb 2:56.31. En la mateixa competició, Biel Tènias va igualar el rècord comarcal cadet de salt amb perxa d'Aleix Pi amb 4.50 m, superant la millor marca laietanenca en la categoria que tenia Gabriel Martínez (4.22).