Victòria a la pròrroga del femení del Platges

El conjunt mataroní va guanyar 80 a 78 un partit que perdia 32 a 52 a la meitat del tercer quart

Mataro-Terrassa

Triomf èpic del femení del Platges que va derrotar a casa el Terrassa 80 a 78 en un partit que no es va decidir fins a la pròrroga. Segona victòria consecutiva del conjunt groc que abandona els darrers llocs de la classificació i que aquesta setmana tornarà a jugar a casa davant el Cornellà, un equip que té una victòria menys.

El matx no va començar gens bé pels interessos mataronins, al final del primer quart les egarenques guanyaven 16 a 25. En el segon període la cosa no va millorar i el conjunt visitant, al descans, guanyava de 18 punts (28-46) i semblava que no hi hauria res a fer.

A la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica i el Terrassa va marxar de 20 punts (32-52) ben entrat el tercer quart, però a partir d'aquí uns canvis defensius introduïts per tècnic mataroní van tenir el seu efecte, i amb un parcial de 13 a 0, el Platges va acabar el tercer quart perdent de només 7 punts (45-52). En els darrers minuts de partit el Platges va donar la volta al marcador, però en l’última acció de joc el Terrassa va empatar el partit a 64 i va forçar la pròrroga.

En el temps extra hi va haver de tot, les visitants van agafar un petit avantatge de 4 punts, però ràpidament les mataronines van reaccionar i van donar la volta a la situació i es van posar cinc punts a dalt, una diferència que seria insalvable per un combatiu Terrassa que va anotar una última cistella de tres que va posar el 80 a 78 final.

PLATGES MATARÓ - JE TERRASSA 80-78

MARCADOR: 16-25, 28-46, 45-52, 64-64, 80-78.